Formule si strategii de investitii

Presupunand ca piata a avut o crestere constanta o perioada si exista zvonuri ca ea ar putea sa aibe o crestere exploziva. Ar fi acesta un moment nu foarte potrivit pentru un client sa faca o investitie? Sau daca am privi invers? Daca piata ar avea o descrestere pronuntata ar fi un moment bun pentru un client sa investeasca? Ce mai importanta parte a planului de investitie este aceea de a identifica punctele financiare tari ale clientului, toleranta si orizontul de timp. Pe langa acestea, exista numeroase formule si strategii de investitii pe care investitorii le pot adopta in formularea unor decizii inteligente. Aceste formule si strategii pot sa il ajute pe clientul tau sa obtina o rata de profit mai mare.

Atunci cand lucrezi cu clienti, exista o varietate de instrumente strategice ce pot fi aplicate pentru a-i ajuta sa isi indeplineasca scopurile lor financiare. Aceste strategii deriva din modelele matematice. Mai mult decat atat, managerii de portofoliu utilizeaza o varietate de stiluri si strategii de investitii pentru a ramane competitivi.

Managerii de portofoliu utilizeaza o varietate de instrumente strategice in incercarea de a intampina obiectivele portofoliului de investitii. Exista anumite strategii care functioneaza mult mai bine in anumite conditii ale pietei. Managerii pot opta sa modifice strategiile pentru a intampina conditiile pietei. Anumite strategii sunt chiar opuse , insa pot fi folosite in aceleasi conditii de piata.

Cornel Dinu – Managing Director

Mob. 0722.324.282

Web: www.daio.ro 

LinkedIn http://www.linkedin.com/in/corneldinu

Twitter: http://twitter.com/daiocompany

Blog: www.corneldinu.wordpress.com

Facebook: http://www.facebook.com/pages/DAIO-Investment-Development-Company/146787178718141

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: